Bliv Mobilex forhandler

Felter markeret med * skal udfyldes

Vi glæder os til at høre fra dig!

Hos Mobilex tilbyder vi et stort udvalg af hjælpemidler og reservedele til mennesker med funktionsnedsættelse. Alle vores produkter er af bedste kvalitet og imødekommer brugernes særlige behov. Vi har forhandlere i hele Europa men er altid interesseret i at udvide vores netværk af forhandlere - måske med dig? Hvis du er interesseret i at blive en Mobilex-forhandler, udfyld venligst nedenstående kontakformular og vi kontakter dig inden for kort tid med et login.

BEMÆRK

Hvis du allerede er registreret i vores gamle webshop, skal du klikke her for at anmode om et login til den nye webshop.

FakturaadresseLeveringsadresse
Lager og logistik

Altid tilgængelig og professionel kundebetjening. Stort produktsortiment af hjælpemidler til ældre og personer med funktionsnedsættelse samt et bredt reservedelsprogram. Mere end 4.000 produkter på lager og 98% leveringssikkerhed. Hurtige leveringstider og kvalitetsprodukter til konkurrencedygtige priser. Altid pålidelige leveringer til vores forhandlere i hele Europa og resten af verden.

Kvalitet

Kvalitetsprodukter med høj funktionalitet, holdbarhed og lang levetid til ældre og personer med funktionsnedsættelse. Moderne hjælpemidler til overkommelige priser også til XXL-segmentet. Alle produkter er CE certificerede og gennemgår grundig produkttestning for at efterleve krav om sikkerhed og ydeevne. Vores Mobilex hjælpemidler er i fuld overensstemmelse med retningslinjerne og kravene i den nye MDR-forordning og er dokumenteret i overensstemmelse hermed. Vi tilbyder individuelle løsninger med Spinergy hjul og design (Spinergy Design Lab).