Leopard rollator med RolloGuard bremsesystem og softhjul

HMI Nr. 130729

RolloGuard Instant Fall Prevention leveres til Leopard rollator-produktlinjen. RolloGuard-faldbeskyttelsen bruger 'Transversor'-teknologien, der beskytter mod utilsigtet bevægelse og gør mobiliteten sikrere - for a better and safer live in motion. 

Mobilex letvægtsrollator Leopard har en aluminiumsramme i rød, blå, grøn, antracit grå eller platin sølv. Rollatoren foldes nemt sammen sideværts, og i sammenfoldet stand fylder den minimalt, og er dermed let at transportere.

Rollatoren er som standard udstyret med et rygbælte, der giver sikkerhed og støtte når sædet benyttes. Sædet er lavet i kraftig slidstærk nylon. På fronten er der monteret en indkøbstaske som er forsynet med 2 håndtag, så den let kan afmonteres og bæres for sig. De store hjul gør, at rollatoren er god og stabil både til indendørs og udendørs brug. Skubbehåndtagene kan nemt justeres i højden uden brug af værktøj. Rollatoren er forsynet med 2 låsbare bremser, der bremser på baghjulene. Ved baghjulene er der monteret en integreret trædepedal for at lette forcering af mindre forhindringer.

  • Indkøbstasken er forsynet med 2 håndtag
  • 2 låsbare bremser med parkeringsfunktion
  • Testet og godkendt til en brugervægt op til 150 kg.


Varenummer: 312U33
Find forhandler

Vi har Mobilex forhandlere i det meste af Europa. Hvis du er privatkunde og gerne vil købe et Mobilex produkt, bedes du kontakte en af vores forhandlere i dit område.