Panda Royal kulfiberrollator

Unik udendørsrollator i kulfiber med store softhjul og lav vægt - den eneste af sin slags på markedet


Den nye kulfiberrollator, Panda Royal, har en lilla og sort ramme og har en totalvægt på kun 7,44 kg. (hvilket er 2 kg. lettere end Panda Comfort).

Rollatoren kan let klappes sammen sideværts, og i sammenklappet stand fylder den minimalt og er dermed også let at transportere.

Rollatoren er som standard udstyret med et rygbælte, der giver sikkerhed og støtte, når sædet bruges. Sædet er lavet i kraftig slidstærk nylon. På fronten er der monteret en lukket indkøbstaske, som er forsynet med to håndtag, så den let kan afmonteres og bruges separat.

De store softhjul gør, at rollatoren er god og stabil både til udendørs- og indendørsbrug. Derudover sørger de store hjul også for en god stødabsorbering.

Skubbehåndtagene kan nemt justeres i højden helt uden brug af værktøj. Rollatoren er forsynet med to låsbare bremser, der bremser på baghjulene. På rammen tæt ved baghjulene er der monteret to trædepedaler for at lette forcering af selv mindre forhindringer.

Som standard er Panda Royal udstyret med:

  • en transportlås
  • en aftagelig, lukket indkøbstaske
  • et rygbælte
  • en stokkeholder

Ellers er der også et bredt tilbehørsprogram tilgængeligt.

Rollatoren er testet og godkendt til en brugervægt på op til 150 kg.

Forventes på lager i midten af november 2024 - forudbestil den allerede nu!


Varenummer: 312602
Find forhandler

Vi har Mobilex forhandlere i det meste af Europa. Hvis du er privatkunde og gerne vil købe et Mobilex produkt, bedes du kontakte en af vores forhandlere i dit område.