Levabo Heel Up Long, 18 x 48 x 25 cm, (B x L x H) uden indlæg

HMI Nr. 84424

heel-Up® trykreducerende hæleløfter

heel-up® er Levabo®'s nye hygiejniske og miljø-venlige oppustelige en-patient lejringsprodukter. Sortimentet er udviklet i samarbejde med ledende sårsyge­plejersker og sikrer optimal komfort og hygiejne i behandling og forebyggelse af tryksår. heel-up® er velegnede til effektiv forebyggelse og behandling af trykskader på hæle. heel-up® er brugerspecifikke en-patient produkter i ergonomisk design, som giver god stabilitet.

Yderlaget er fremstillet af blødt, smidigt, varme- og fugtabsorberende nonwoven materiale, som gør heel-up® behagelig at ligge og sidde med.

Enkel håndtering. heel-up® pustes op før brug og justeres til den enkelte brugers anatomi og behov. heel-up® er forsynet med en indikator for korrekt oppumpning.

Hæleløfteren heel-up® er designet så den giver en komplet lindring af hælen. Samtidig er puden udformet med fordybning til achilles senen og en højde som understøtter foden. heel-up® medium er den optimale lejringspude når den sengeliggende har behov for komfortabel og trykreducerende underlag samtidig med en vis mobilitet. Puden sikrer stabilitet, uden at hindre patienten i at kunne bevæge sig. Ved selv de mindste bevægelser stimulerer heel-up® hudens mikrocirkulation, hvilket medvirker til optimering af kredsløbet.

heel-up® er fremstillet af non-woven folie, hvilket gør puden hudvenlig, fugtabsorberende, varmetransporterende, blød og behagelig med optimal trykfordeling.


Varenummer: 277008
Find forhandler

Vi har Mobilex forhandlere i det meste af Europa. Hvis du er privatkunde og gerne vil købe et Mobilex produkt, bedes du kontakte en af vores forhandlere i dit område.