ALTENPFLEGE 2022 i Essen

Mobilex og RolloGuard på ALTENPFLEGE i Essen

Fra den 26. til 28. april 2022 er messepladsen i Essen hjemsted for ALTENPFLEGE 2022 og centrum for den nationale plejesektor. I udstillingshallerne kunne man opleve den seneste udvikling, de nyeste produkter og tjenester inden for stationær og ambulant pleje hos næsten 500 udstillere. ALTENPFLEGE-udstillingen dækker områderne pleje og terapi, beskæftigelse og uddannelse, IT og ledelse, ernæring og husholdningsøkonomi, tekstil og hygiejne samt rum og teknologi. Derudover har ALTENPFLEGE mange scener med et omfattende foredragsprogram med eksperter fra sektoren. For de besøgende var der tre dages program med mere end 30 foredragsblokke samt mulighed for at besøge og beundre innovationer, forretningsidéer og nystartede virksomheder.


Innovativ faldforebyggelse

Formålet med besøget på ALTENPFLEGE var at præsentere det globalt patenterede og unikke faldforebyggelsessystem for det professionelle publikum bestående af plejepersonale, terapeuter og ledelse i sundhedssektoren. Dette gjorde vi sammen med vores svenske partner RolloGuards og opfinderen Patrik Zander. "Tilbagemeldingerne fra de mange og meget kompetente besøgende var overvældende positive" fortæller vores sælger Holger Friese. Sammen med kollegerne fra RolloGuard var han tilstede på messen, for at rådgive og hjælpe de interesserede besøgende. "Alle kender situationen, at beboere i deres faciliteter allerede har oplevet fald med rollatorer med mere eller mindre alvorlige konsekvenser for beboerne. Det faktum, at der nu med RolloGuard faldforebyggelse endelig findes en sikker løsning, har simpelthen glædet de besøgende", fortsætter Friese. Hos Mobilex A/S er vi stolte af, i overensstemmelse med vores slogan "a better life in motion", at kunne markedsføre denne unikke teknologi på vores kvalitetsrollatorer verden over.


Eksperter inden for mobilitet og sikkerhed

Et bredt felt af deltagere og innovatorer inden for pleje præsenterede sig selv og de aktuelle og fremtidige spørgsmål inden for pleje. Især sikkerhed, fleksibilitet og autonomi har været af særlig betydning. I panelet "Mobilitet og sikkerhed" præsenterede Holger Friese den unikke faldforebyggelse på vores Mobilex-rollatorer af høj kvalitet. Du kan se hele panelprogrammet i følgende video: