Mobilex ved Corporate Social Responsibility arrangement

Gæst hos Dansk Handicap Forbund og Skanderborg Kommune

Torsdag eftermiddag, den 3. oktober 2022, deltog vores administrerende direktør Thomas Nygaard Christensen som taler ved et arrangement, arrangeret af Dansk Handicap Forbund og Skanderborg Kommune. Projektet har titlen "Vi gør en forskel - gør du" og har til formål at inkludere handicappede på arbejdsmarkedet.


Prominente deltagere

Den danske skuespiller Peter Mygind, der har medvirket i flere film og tv-serier, var vært ved arrangementet. Ud over vores administrerende direktør Thomas Nygaard Christensen var en anden taler Lisa Kjær Gjessing. Hun er den mest fremragende verdensmester i Para-Taekwondo og olympisk mester - hendes medaljesamling omfatter bl.a. 4x VM-guld og 5x EM-guld.

Mobilex A/S og arbejdet med de 17 verdensmål

Hos Mobilex har de udvalgte mål højeste prioritet, fordi bæredygtighed er afgørende for os alle sammen. Derfor fortalte Thomas Nygaard Christensen om Mobilex A/S' erfaringer med dette emne, med et helt særligt fokus på de mål, vi har valgt at sætte os. Motivationen kan spores tilbage til vores kerneopgave, nemlig at øge livskvaliteten og muliggøre deltagelse i samfundslivet for mennesker med funktionsnedsættelse gennem lettilgængelige og enkle kvalitetsprodukter til den rigtige pris.
Sammen med Dansk Handicap Forbund er vi begyndt at hjælpe mennesker med handicap med at finde en plads på arbejdsmarkedet. Derudover har Mobilex A/S i mere end 15 år arbejdet sammen med Skanderborg Jobcenter og Skanderborg Kompetencecenter for at give mennesker med udfordringer mulighed for at finde og realisere deres potentiale sammen med deres fremtidige job.
Alt i alt var det et meget vellykket arrangement med fantastiske og inspirerende gæster. Vores administrerende direktør Thomas Nygaard Christensen var meget glad for at være inviteret som taler og for at præsentere vores arbejde i forbindelse med Mobilex A/S' grundlæggende vision om "a better life in motion".