Mobilex A/S på EXPO 2020 Dubai

Connecting Minds, Creating the Future - Mobilex A/S var med da verden er gået sammen om at skabe en bedre fremtid

Det er allerede en uge siden, at vi deltog i EXPO 2020 Dubai, hvor verden er gået sammen om at skabe en bedre fremtid - og vi i Mobilex A/S ønsker at gøre 'a better life in motion' muligt for så mange mennesker som muligt. For første gang siden verdensudstillingen i Shanghai tilbage i 2010, deltog Danmark igen. Fra den 1. oktober 2021 til 31. marts 2022 er den danske pavillon åben på verdens største erhvervsudstilling, og vi var med i uge 41 hvor temaet var 'health and handicap'. 

Grundtemaet for verdensudstillingen i Dubai er: Connecting Minds, Creating the Future. Temaet er opdelt i tre kategorier: Bæredygtighed, Muligheder og Mobilitet, hvor vi helt konkret deltog i forbindelse med temaet 'Handicap og mobilitet'. I den forbindelse er den danske pavillon placeret i Mobility district på Expo 2020 området Dubai. For første gang i verdensudstillingens historie vil hver deltagende nation have sin landpavillon grupperet under et af Expo 2020's tre undertemaer "Muligheder", "Mobilitet" og "Bæredygtighed" - områder, der anses for at være afgørende for at skabe en bedre fremtid.

Sammen med udstillere fra i alt 192 nationer, som hver især fremviser det bedste, de har at byde på, er denne verdensudstilling den hidtil største og mest spektakulære. I hele udstillingsperioden forventes 25 millioner besøgende fra hele verden. Vi fik en masse nye indtryk med hjem, både hvad angår mennesker og kultur, og hvor vigtigt det er at skabe en bedre fremtid sammen. Det er ikke muligt at gøre det alene, samarbejde er afgørende. I lyset af dette er vi meget stolte over at have repræsenteret Danmark på EXPO 2020 Dubai og over at have taget endnu et skridt mod en bedre fremtid sammen med alle de andre udstillere.

Facebook, Instagram og LinkedIn kan der findes yderligere billeder og videoer fra vores deltagelse.