Mobilex A/S deltager i EXPO 2020 Dubai

Verdensudstillingen i Dubai - Mobilex A/S som del af Pavilion of Denmark

Fra den 1. oktober 2021 til 31. marts 2022 er den danske pavillon åben på verdens største erhvervsudstilling, EXPO 2020 Dubai. For første gang siden verdensudstillingen i Shanghai tilbage i 2010, deltager Danmark igen, nu som officiel statspavillon. Vi er meget glade over at kunne løfte sløret for vores deltagelse i verdens største eksportscene, hvor vi sammen med over hundrede andre danske virksomheder vil præsentere det bedste Danmark har at byde på. Verdensudstillingen i Dubai forventer 25 millioner besøgende fra hele verden i hele udstillingsperioden. Med udstillere fra i alt 192 nationer, som hver især fremviser det bedste, de har at byde på, er denne verdensudstilling den hidtil største og mest spektakulære.

På EXPO er formålet at belyse innovationer og idéer, som forbedrer verden, med det udgangspunkt at skabe muligheder for det enkelte individ, forenkle mobiliteten på en global skala, samt bidrage til en bæredygtig udvikling. Pavilion of Denmark vil repræsentere Danmarks kultur og erhvervsliv på EXPO. Vores vision skal skabe permanente bæredygtige løsninger, der skal sende et stærkt signal om Danmarks kunnen og gøren, både nationalt og internationalt.

Grundtemaet for verdensudstillingen i Dubai er: Connecting Minds, Creating the Future. Temaet er opdelt i tre kategorier: Bæredygtighed, Muligheder og Mobilitet, hvor vi helt konkret kommer til at deltage i forbindelse med temaet 'Handicap og mobilitet'. ”Mobilex A/S har en vision om at afhjælpe mobilitetsudfordringer med vores brede produktsortiment af hjælpemidler og reservedele til ældre og mennesker med funktionsnedsættelse. Med EXPO 2020 i Dubai vil vi præsentere vores produktsortiment til et internationalt publikum og herved bidrage til at endnu flere oplever ’a better life in motion’” udtaler vores administrerende direktør Thomas Nygaard Christensen i forbindelse med deltagelsen.