EXPOLIFE 2023 i Kassel

Mobilex A/S på EXPOLIFE 2023

Vores første deltagelse i EXPOLIFE tilbage i 2021 faldt til jorden, da messefirmaet desværre var nødsaget til at aflyse hele EXPOLIFE et par måneder før planlagt start på grund af pandemien. Fra den 16. til 18. marts 2023 slog messehallerne i Kassel dørene op for EXPOLIFE 2023, og for første gang præsenterede Mobilex A/S sig på i alt 32 kvm på EXPOLIFE International.
EXPOLIFE er en messe for forhandlere af medicin, rehabilitering, ortopædisk teknologi og ortopædisk fodtøj, hvor producenter og serviceudbydere præsenterer banebrydende innovationer og tilbud til branchen i i alt fire udstillingshaller. Den særlige blanding af kendte og nye producenter og serviceudbydere, både nationalt og internationalt, har gjort EXPOLIFE til en af de vigtigste messer, som Mobilex A/S selvfølgelig skal være en del af.

Faglig sparring

Messen har været et forum for inspiration, faglig udvikling og vidensudveksling for alle aktører i sundhedssektoren. Ved denne lejlighed var det en stor fornøjelse og succes at præsentere vores Mobilex-produkter af høj kvalitet for et kyndigt publikum. På alle tre dage stod vores kompetente salgsrepræsentanter til rådighed for at give råd og svar til interesserede besøgende. Vores stand var således centrum for faglig sparring med mange konstruktive og interessante diskussioner. "Med over 200 udstillere var hallerne fyldt godt op, og messen var meget velbesøgt af veloplagte fagbesøgende, der var rejst hertil fra hele Tyskland. Masser af gode kontakter, salg og faglige diskussioner bestemte vores hverdag på messen. Kedsomhed var virkelig et fremmedord på denne velbesøgte messe", konstaterer Holger Friese, en af vore tyske sælgere.

Præsentation af nye rollatorer

Særlig meget opmærksomhed fik vores to nye rollatorer - Panda Comfort og Puma Air. De store, bløde hjul på Panda Comfort rollatoren gør den meget let at manøvrere og stabil til både indendørs og udendørs brug. Desuden giver de store hjul også en god stødabsorbering. Det samme gælder for den nyudviklede udendørsrollator Puma Air, som med sine ekstra store 12" luftdæk giver større stabilitet på vanskelige underlag. Med sine store luftdæk er Puma Air rollatoren særligt velegnet til udendørs brug, men den kan stadig bruges indendørs, da den kun er 65 cm bred.
I denne anledning vil vi gerne takke alle besøgende for de gode og konstruktive forslag, den positive og professionelle feedback på vores præsenterede nyheder samt de altid behagelige og gode samtaler. "Det er det, der gør messer virkelig sjove", opsummerer Holger Friese.

Vi ser frem til at vende tilbage til Kassel til næste udgave af EXPOLIFE. Interesserede besøgere behøver dog ikke at vente så længe, for Mobilex vil også kunne findes på Rehacare i Düsseldorf fra den 13.-16. september 2023.