Mobilex A/S på Health & Rehab Scandinavia 2021

Tilbageblik på en velbesøgt og succesfuld messe

Fra den 16.-18. november deltog vi i Health & Rehab Scandinavia 2021 messen i det københavnske Bella Center. Health & Rehab Scandinavia er den førende og største skandinaviske fagmesse, der præsenterer det nyeste og bedste inden for hjælpemidler, sundheds- og velfærdsteknologi, rehabilitering samt pleje- og hospitalsudstyr.

Det har været en stor fornøjelse og succes at præsentere vores Mobilex-produkter af høj kvalitet. Med stor glæde og stolthed deltog Mobilex A/S, da branchen samledes på Skandinaviens vigtigste mødested for at skabe et forum for inspiration, faglig udvikling og vidensdeling for alle aktører i sundhedssektoren.

I anledning af Mobilex deltagelse udtaler vores administrerende direktør Thomas Nygaard Christensen sig på følgende måde: "Stor tak til alle vores Mobilex kunder, samarbejdspartnere og konkurrenter for 3 gode dage på Health & Rehab messen i Bella Centret. Det var en stor succes og fantastisk endelig at være på messe igen og få samlet hele reha-branchen."

I løbet af messen var mange forbi vores messestand og se vores velkendte produkter samt det store udvalg af nye produkter vi havde valgt at medbringe. Særlig interesse oplevede vi for vores innovative RolloGuard bremsesystem, kulfiberrampe samt udvidede sortiment af badeprodukter - særligt XL-badebænken

Allerede nu ser vi frem til vores deltagelse i 2023, hvor flere tusinde aktører og branchefolk fra Danmark og hele Skandinavien mødes. Særligt glæder vi os til at hente inspiration, opleve de nyeste produkter inden for social- og sundhedssektoren samt netværke med hinanden.