Mobilex Omobic drivring i test

Gode nyheder til aktive kørestolsbrugere - de nye Mobilex Omobic drivringe er tilgængelige i webshoppen. Disse drivringe er udviklet til aktive kørestolsbrugere, professionelle atleter og brugere med særlige behov.

Omobic Optimum-serien af drivringe giver optimal kontakt for nem fremdrift og bremsning og er mest egnet til brugere med begrænset håndstyrke. P-modellen er pulverlakeret, mens H- og ZH-modellerne er hårdt anodiseret. F- og ZF-modellerne har derimod en 1,5 mm skridsikker belægning.

Omobic drivringe i Nova-, Orbit- og Tour-serien har en skridsikker indsats af miljøvenlig silikone. De giver et fremragende greb, hvilket gør kørestolen mere manøvredygtig og behagelig at køre. Nova P-modellen er pulverlakeret, mens Nova H-, Orbit H- og Tour H-modellerne er hårdt anodiseret.

Omobic Ultralight Aluminium-, Omobic Magnesium- og Omobic Titanium-drivringene er meget lette, men stadigvæk meget robuste fælge. Omobic Lizard-drivringen af aluminium giver et godt greb takket være den 1 mm tykke silikonebelægning med en friktionskoefficient på 0,7 og er særligt egnet til tetraplegikere.

Dom's Wheel World


Langtidstest af Dom's Wheel World
Dominik fra Dom's Wheel World modtog vores Omobic Nova drivringen for et par måneder siden og har siden da testet den af. Dominik har optaget langtidstesten på video, hvor han deler sine erfaringer fra de seneste måneder. Langtidstesten kan findes her: