Mobilex fejrer 20-års jubilæum

Mobilex A/S blev grundlagt i august 2003 af Lars Nygaard og kan i år fejre sit 20-års jubilæum.

Vi har fra starten haft et ønske om at tilbyde kvalitetshjælpemidler til ældre og handicappede. Sortimentet startede småt, men er gennem årene blevet udvidet og dækker nu et omfattende sortiment af hjælpemidler med bl.a. rollatorer, kørestole, ramper, badeprodukter og et bredt reservedelsprogram.

Vi er gennem årene gået fra at sælge direkte til private forbrugere samt forhandler til nu kun at sælge til forhandlere. Vores forhandlerliste er løbende vokset og i dag distribuerer vi vores Mobilex produkter i hele Europa til i alt ca. 2.500 forhandlere.

Fun fact: Det første katalog, som blev lavet tilbage i 2003, var på 16 sider - i dag fylder kataloget 200 sider.

Mobilexkatalog2003 vs. 2023


Hurtig levering og god kundeservice

Filosofien hos Mobilex A/S har fra starten været, at standardvarerne i kataloget altid skulle være på lager, så vi kunne levere hurtigt ud til vores kunder – og sådan er det stadig. Vi sætter en ære i at være ærlige overfor vores kunder samt i at yde den bedste service. Derfor møder vi altid vores kunder med et smil, når de ringer og kan normalvis også betjene dem på deres lokale sprog.

Motiverede medarbejdere

Vores succesparametre er vores servicemindede og motiverede medarbejdere. Igennem de sidste 20 år er vi vokset fra 4 medarbejdere til nu at være 22. Flere af vores medarbejdere har været med i mange år og vores dygtige tekniske sælger, Torben Grand Jensen, har været med helt fra starten og kan derfor også fejre sit 20-års jubilæum i august.

Torben Grand Jensen fejrer 20-års jubilæum ved Mobilex A/S

Foto: Torben Grand Jensen bliver fejret på kontoret den 1. august 2023

Mobilex’ udvikling gennem de sidste år

I 2019 trådte Lars Nygaard tilbage og Thomas N. Christensen overtog posten som administrerende direktør. I de følgende år har vi bl.a. udvidet med at opkøbe Mobilex Polen og integreret virksomheden som en del af Mobilex A/S. Efterfølgende blev Mobilex A/S i 2022 en del af den svenske koncern Asker Healthcare Group, som i dag er hovedaktionær. Samarbejdet med Asker Healthcare Group har været medvirkende til, at vi i dag står endnu stærkere og vi glæder os til fortsat at levere hjælpemidler ud til vores gode forhandlere og derigennem være med til at bidrage til ”a better life in motion” for slutbrugerne af vores Mobilex-hjælpemidler.